Fototapet

Fototapet er i vinden, og stadig flere velger en fondvegg med fotografisk motiv. Produsentene har en rekke flotte “ferdigbilder”, men er du ute etter noe helt spesielt kan kanskje dine egne bilder bli et dekorativt element på veggen?

Enten du er en ivrig hobbyfotograf eller stort sett bare tar bilder når familien er på ferie, har du helt sikkert noen bilder som hadde gjort seg på veggen liggende på harddisken. I stedet for å ramme inn kunsten, kan det være et morsomt og utradisjonelt valg å dekorere en hel vegg med et bilde som betyr mye for deg.

De fleste fototapeter med egne bilder trykkes på papirtapet. Dette er ofte mer vrient å sette opp – og resultatet kan fort bli deretter.

Foliexperten har derfor lansert fototapet med eget bilde trykket på vinyltapet. Denne typen tapet er lett å lime opp, og danner ikke like lett luftbobler. Tapetet leveres på ruller, slik at du enkelt kan jobbe deg ovenifra og ned.

Trenger du hjelp til montering av tapeten? Da er det selvfølgelig hjelp å få. Foliexperten montør kommer gjerne hjem til deg og hjelper til med alt det vanskelige. 

Trenger du mer inspirasjon for å finne det bildet som passer for deg, ta en titt på neste link:FOTOTAPET BILDER INSPIRASJON

Kontakt oss gjennom skjemaet under for å være sikker på at du får den beste løsningen for deg eller send e-post direkte til oss her: SEND E-POST

Kontaktskjema: