På grunn av ferieavvikling holdes butikken stengt i perioden 19-26juli. Dersom noe er uklart eller du har behov for support sender du oss en mail til post@foliexperten.no

Llamaste handlenett

119.00 kr

Miljøvennlig og praktisk handlenett med trykk.

Kan kjøpes med ferdiglagd design eller kan personliggjøres.

Produkt informasjon:

-100% bomull handlenett med trykk

-Størrelse : 38x42cm, volum 10 liter

Gratis frakt for kjøp over 999kr!

 • Done Rask levering
 • Done 30 dager åpent kjøp
 • Done Kundeservice
Trygge betalingsmetoder
 • Stripe
 • Visa Card
 • MasterCard
Produktnummer: 5991833338013-llamaste-handlenett Kategorier: ,

Beskrivelse

Når det kommer til stilige og praktiske bæreposer, er tilpassede trykte tote bags det perfekte valget for din bedrift. Enten du driver en butikk, et arrangement eller ønsker å gi bort en spesiell gave, gir disse posene deg en unik mulighet til å markedsføre deg selv på en bærekraftig og trendy måte. Her er hvorfor tilpassede trykte tote bags er en smart investering:

 1. Personlig preg: Skap ditt eget design ved å legge til bedriftens logo, farger og budskap på tote bags. Dette gir hvert produkt en personlig og minneverdig touch som kundene vil sette pris på.
 2. Bærekraftig valg: Velg tote bags laget av miljøvennlige materialer for å vise at din bedrift bryr seg om planeten. Dette appellerer til moderne forbrukere som verdsetter bærekraft og ansvarlige produkter.
 3. Allsidig bruk: Tote bags er praktiske for kundene dine å bruke i ulike situasjoner – fra shopping og dagligvarehandel til strandturer og daglige gjøremål. Dette betyr at logoen din blir eksponert i mange ulike sammenhenger.
 4. Effektiv markedsføring: Når kundene bærer rundt på dine tilpassede tote bags, fungerer det som mobil markedsføring for bedriften din. Hver gang posen brukes, øker bevisstheten rundt merkevaren din.
 5. Langvarig reklame: Tote bags er kjent for sin holdbarhet, noe som betyr at din tilpassede reklame vil vare lenge. Dette gir en kostnadseffektiv markedsføringsløsning over tid.

Invester i tilpassede trykte tote bags i dag, og se hvordan disse stilige, funksjonelle posene kan hjelpe deg med å fremme merkevaren din på en måte som appellerer til kundene dine. Med et unikt design og bærekraftige materialer, er tote bags et smart valg for enhver bedrift som ønsker å skille seg ut i mengden.

Tilleggsinformasjon

Vekt 200 g
Dimensjoner 30 × 20 × 3 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.