På grunn av ferieavvikling holdes butikken stengt i perioden 19-26juli. Dersom noe er uklart eller du har behov for support sender du oss en mail til post@foliexperten.no

Black & gold krus

199.00 kr

Elegant og stilig krus som kan personliggjøres.

Produktinformasjon:

– 330ml, 95mm høyde, 82mm diameter.

– Ikke egnet til oppvaskmaskin eller mikrobølgeovn.

Gratis frakt for kjøp over 999kr!

 • Done Rask levering
 • Done 30 dager åpent kjøp
 • Done Kundeservice
Trygge betalingsmetoder
 • Stripe
 • Visa Card
 • MasterCard

Beskrivelse

Toppkvalitet Kopper med Personlig Trykk: Skap Unike Øyeblikk

Velkommen til vårt utvalg av kopper med trykk, hvor funksjonalitet møter personlig stil. Enten du leter etter den perfekte gaven eller ønsker å legge til en personlig vri på morgenkaffen, har vi det du trenger.

Hvorfor Velge Våre Kopper:

 1. Individuelt Design: Skap en kopp som reflekterer din personlighet. Våre kreative designalternativer lar deg legge til bilder, tekster eller grafikk som er spesielle for deg.
 2. Holdbar Kvalitet: Våre kopper er laget av høykvalitetsmaterialer for å sikre varighet og langvarig glede. En kopp som varer, er en kopp med verdi.
 3. Perfekt Gaveidé: Overrask dine kjære med en unik gave. Våre kopper med personlig preg er ideelle for bursdager, jubileer eller spesielle anledninger.
 4. Allsidig Bruk: Enten det er på kontoret eller hjemme, er våre kopper allsidige og egner seg perfekt til både varme og kalde drikker.

Hvordan Bestille:

 1. Velg Design: Utforsk vårt brede utvalg av kreative maler og velg den som passer din stil.
 2. Legg Til Personlig Preg: Last opp dine egne bilder, skriv inn en spesiell melding eller velg en ferdiglaget design for å tilpasse koppen etter dine ønsker.
 3. Bestill Enkelt: Bestill med noen få klikk, og vi tar oss av resten. Rask levering og personlig service er vårt løfte.

Gjør kaffepausen eller te-stunden enda mer spesiell med våre kopper med trykk. Bestill din personlige kopp i dag og skap unike øyeblikk hver gang du tar en slurk.

Tilleggsinformasjon

Vekt 200 g
Dimensjoner 15 × 11 × 11 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.