Lasergravering/laserskjæring

Lasergravering er en datastyrt graveringsmetode som gir nøyaktige og presise resultater. Lasergravering av bedriftslogo egner seg godt til både gaveartikler og til din bedrifts produktsortiment. Lasergravering muliggjør inngravering av avanserte design, logoer, bokstaver og bilder på flere typer materialer.

Lasergravering byr på et bredt spekter av muligheter. Lasermaskinen kan med høy presisjon og hastighet sette et detaljert og personlig preg på de aller fleste produkter.

Vi lasergraverer tekst og logo i mange typer materialer, deriblant:

– Treverk – Gir en meget eksklusive merking av treprodukter her kan vi risse overflaten eller gå dypt ned i materialet alt etter hvordan man vil ha resultatet med tanke på dybde og gjengivelse av graveringen. Nøyaktighet helt ned til 0,2 millimeter.
– Glass – Får en ”sandblåst” overflate i graveringen men er mer detaljrik enn sandblåsing. Gravering i frostet glass får en klarer overflate enn frostingen i graveringen.
– Lær – Her graverer vi inn i skinnet og får en meget nøyaktig og eksklusive gravering.
– Aluminium – Graveringen tar bort overflatebehandlingen og etterlater seg en metallfarge som produktet er produsert i.
– Akryl
Format og størrelse

Formskjæring av figurer og bokstaver i akryl, gir et elegant resultat med blankpolerte kanter. Maskinen er beregnet på formater innenfor max størrelse 1400x1000mm og 15mm tykkelse på plate. Vi kan også levere størrelser utover dette, men med lengre leveringstid.

Kontakt oss gjennom skjemaet under for å være sikker på at du får den beste løsningen for deg eller send e-post direkte til oss her: SEND E-POST

Kontaktskjema: