Messeutstyr

På en messe har du en unik mulighet til å eksponere deg. Vi kan hjelpe deg med å produsere alt innen messeutstyr: display, roll-up, messedisker, messevegger og utstillingsvegger, bannere og heldekkende print. Vi kan hjelpe deg med komplett messeutstyr fra idè til utforming.
Messevegger – en sikker vinner

Ser en bort fra roll-up, så er disse messeveggene en sikker vinner om du skal vise hva du står for. Vi leverer messevegger i mange ulike varianter. Felles for dem alle er at de er svært enkle å sette opp og det er en rimelig investering i egen merkevarebygging.

Roll-up – en tidløs klassiker

Roll-up har vært mye brukt på messer, men det ikke bare der en roll up er en effektiv markedsføring. Siden det er enkelt å trekke opp og plassere, er det nesten uante muligheter med roll-up som profileringsprodukt. De finnes i alle størrelser og har både muligheter for tosidig dekor, roterenede budskap, eller store bredder.

Stoffbannere til ute- og innebruk

Bannere i polyesterduk passer like bra til messebruk som en del av din eksponering ute i det daglige. Det gir et fantastisk resultat når vi gjengir dine bilder, eller logo på dette underlaget.

Plakater

En god plakat er lett å få øye på, men også tydelig og informativ. Ved å fange blikket til forbipasserende egner en plakat seg svært godt til markedsføring. Eksempel på aktører som bruker plakater i markedsføring er: konsertarrangører, events, skoler, arrangementer, festivaler, messer, presentasjoner, seminarer og andre tilstelninger.

Vi kan levere plakater i alle slags størrelser og på flere forskjellige typer materialer. Vi har spesialisert oss på storformat digitale printere, og kan dermed printe plakater i både store og små formater. Plakatene kan printes på papir, lerret, kartong, pvc, kapa, foamboard og mange flere typer materialer.

Gatebukk

De fleste butikker har en gatebukk utenfor lokalet for å presentere et budskap til forbipasserende. Det er en rimelig og meget effektiv måte å markedsføre seg på. Et tilbud presentert på en gatebukk kan få kunder inn i butikken og gi et betydelig mersalg. Plakatene kan enkelt byttes ut ved nye produkter og kampanjer.

Rammer har svært lang levetid og kan brukes i lang tid for å vise meldinger. Nesten alle gatebukker har en gjennomsiktig plexiglass plate foran motivet som beskytter plakat fra regn og skader, og en magnetstripe på plastakrylen holde plakaten. 

Kontakt oss gjennom skjemaet under for å være sikker på at du får den beste løsningen for deg eller send e-post direkte til oss her: SEND E-POST

Kontaktskjema: