Vindusdekor

Vindusdekor er spennende, enten du ønsker å informere eller dekorere. En kombinasjon er kanskje det beste. Vindusfolie kan være med på å gi et delikat kontorlandskap eller butikkinteriør, samtidig som det er med på å hindre innsyn. Vi dekorer vinduer med alt fra fullfarge foto til frostet folie, og tilpasser selvsagt vindusdekor til firmaets logo, farger og profil.

Det er spesielt to ting som er viktig å tenke på når man skal dekorere vinduer

§ Hvor skal folien sitte ?

§ Hvor lenge skal den være der? 

1.Skal folien monteres på utsiden eller innsiden av vinduet?

Om folien skal monteres utendørs påvirker det limtypen som skal benyttes. Utendørs folie krever sterkere lim enn innendørs folie. Skal folien monteres inne men leses fra utsiden, må trykket speilvendes.

2. Hvor lenge skal folien sitte der?

Våre folier finnes med flere ulike limtyper tilpasset ulikt bruk. Skal folien stå i mange år er det permanent lim som brukes. Vi har også kampanjefolie, der limet ikke er like aggressivt og kan fjernes lettere. Statisk folie kan være greit å bruke om budskapet skal henge i en kort periode. Våre statiske folier finnes både i hvit og transparent. Det er viktig at vi får beskjed om hvordan folien skal brukes før produksjon, så vi får valgt riktig folietype med riktig lim.

Frostet folie

Frostet eller «dusted» folie gir et delikat uttrykk og slipper lyset inn uten å gi innsyn. Det er idéelt der det er arbeidsplasser innenfor vinduer på gateplan. Man kan også printe på frostet folie, og dette gir et ganske dust, men lekkert resultat. Frostet folie brukes også mye på vinduer i kontorlokaler, som innsynsbeskyttelse på dører eller glassvegger. Med frostet folie slippes lyset igjennom, man kan se om det noen i et rom, men ikke detaljer.

Vi har stor kunnskap på dette området, og vil gjerne hjelpe deg med utforming, produksjon og montasje av dekor. Det finnes mange gode løsninger. Vi tar gjerne med prøver på ulike typer dekor film og kommer på en uforpliktende befaring.


Du liker kanskje også…

Kontakt oss gjennom skjemaet under for å være sikker på at du får den beste løsningen for deg eller send e-post direkte til oss her: SEND E-POST

Kontaktskjema: