Ofte stilte spørsmål

Spor din pakke via posten.no eller postnord.no

Kontakt vårt kundeservice på post@foliexperten.no eller på telefon 968 48 036 så hjelper vi deg. Det er viktig at du melder i fra samme dagen du oppdager dette.

Vi har en avtale med våre transportleverandører, noe som gjør at du som kunde slipper dette gebyret. Vi vet at noen ganger så kan mann angre seg, og derfor er denne avtalen til.

All kansellering skal sendes skriftlig på mail til post@foliexperten.no

Desverre så er det ikke opp til oss om delbetaling blir innfridd eller ikke. Dette er det vår partner Klarna som avgjør. Vi anbefaler å ta kontakt med Klarna dersom du trenger en avklaring.

Kontakt vårt kundeservice på post@foliexperten.no eller på telefon 968 48 036 så hjelper vi deg.

Alle varer skal returneres i samme stand som varen ble sendt til deg. Forpakning og emballasje må følge med. Returvarer sendes til Jernbaneveien 19, 0667 Oslo

Fyll ut skjema eller send en epost til post@foliexperten.no

Alle varer som returneres til oss har en normal behandlingstid på 3-5 virkedager fra vi mottar varen på vårt hovedlager. Når din returnerte vare er godkjent, betales pengene normaltsett tilbake innen 3-5 virkedager på samme konto som du betalte med.

Faktura for din delbetalingsavtale sender vi ut hver måned til den e-postadressen som er registret på din kundekonto. Fakturaene sendes automatisk ut 14 dager før forfallsdato.

Har du en delbetetalingsavtale med Klarna Bank AB, kontakt Klarna Bank AB på tlf 21 01 89 91 for fakturakopi.