På grunn av ferieavvikling holdes butikken stengt i perioden 19-26juli. Dersom noe er uklart eller du har behov for support sender du oss en mail til post@foliexperten.no

Julelampe

399.00 kr

– Unik 3D led-lampe

– Skaper utrolig fint stemning i rommet.Kan brukes som nattlampe også

– Touch knapp for å slå av og på, og for å dimme lysstyrke

– 3 Farger Modus: warm white, cold white eller begge

– Operert USB eller batteri.

Gratis frakt for kjøp over 999kr!

  • Done Rask levering
  • Done 30 dager åpent kjøp
  • Done Kundeservice
Trygge betalingsmetoder
  • Stripe
  • Visa Card
  • MasterCard
Produktnummer: SKU000245 Kategorier: , , , Stikkord:

Beskrivelse

Selvlysende skjønnhet: LED-lamper med gravert design

Oppdag en verden av belysning der funksjonalitet møter kunst med våre LED-lamper med gravert design. Enten du ønsker å legge til en touch av eleganse i stuen, skape en avslappende atmosfære på soverommet eller forbedre arbeidsområdet ditt med stil, er våre LED-lamper det perfekte valget.

Hvorfor velge våre LED-lamper med gravert design?

  1. Unikt Design: Hver lampe er nøye utformet med vakre graveringer som skiller seg ut. Dette gir ikke bare lys, men også en kunstnerisk berøring til rommet ditt.
  2. Energieffektivitet: Våre LED-lamper er miljøvennlige og energieffektive, noe som betyr at du kan nyte den blendende belysningen uten å bekymre deg for høye strømregninger.
  3. Lang Levetid: Med lang levetid trenger du ikke bekymre deg for hyppige utskiftninger. Våre LED-lamper gir pålitelig belysning over tid.
  4. Justerbar Lysstyrke: Tilpass belysningen etter dine behov. Våre lamper kommer med justerbare lysstyrkenivåer, slik at du kan skape riktig atmosfære for enhver anledning.

Hvordan påvirker gravert design belysningen?

Graveringene på våre LED-lamper gir ikke bare estetisk appell, men de påvirker også måten lyset distribueres på. Dette skaper unike skygger og lysmønstre som legger til en ekstra dimensjon i rommet. Uansett om det er geometriske mønstre, blomstermotiver eller abstrakte kunstverk, vil graveringene transformere din belysningsopplevelse.

Kjøp LED-lamper med gravert design i dag og gi hjemmet ditt et løft av stil og lys!

Invester i belysning som går utover det vanlige. Våre LED-lamper med gravert design er det perfekte valget for de som søker unike, funksjonelle og vakre belysningsløsninger. Utforsk vårt utvalg i dag og ta det første skrittet mot å forvandle ditt hjem med blendende skjønnhet.

Hva er i boksen?

3D lampeplate

Lampe Base i eik USB/batteri

100 cm lengde Strøm USB-ledning

Spesifikasjoner:

Strømforbruk: 0,012kWh / 24 timer

3D Illusjonsplate – Bare 4 mm tykk

Dimensjoner: 184x202x87mm

Tilleggsinformasjon

Vekt 500 g
Dimensjoner 30 × 20 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.