Trykk på klær

Midt i Oslo sentrum har vi vårt eget hustrykkeri. Hver eneste dag gjennom hele året trykker vi logoer, bilder og annet budskap på tekstilprodukter som T-skjorter, hettgensere, bukser, capser og handlenett – for å nevne noen.

Valg av trykkemetode er avhengig av flere ting, hvilken metode som passer best for deg og din forespørsel avgjør vi. Nedenfor finner du litt mer informasjon om de vanligste trykkmetodene vi benytter oss av. 

Transfer
Vår mest brukte trykkemetode. Egner seg godt til produkter som jakker, capser, bager og lignende, men benyttes også ofte på plagg som t-skjorter og gensere. Transfertrykk kan produseres i et større opplag og legges på lager for omgående påføring.

Fototrykk eller DTG(Direct Til Garment)
Dette er et trykk som kan leveres raskt, ofte på dagen. Trykket kan bli noe utvasket og kan trykkes på alle farger tøy, hvite eller sorte. Egner seg til utdrikningslag, morsomme gaver, engangs eventer og kampanjer. Det stilles mindre krav til filkvalitet, men høy oppløsning på bilder anbefales uansett.

Folietrykk
Et godt alternativ til fototrykk. Holder godt i vask og kan trykkes på alle fargede plagg. Tekst og mindre detaljerte logoer i en farge kan trykkes uten bakgrunn, men bilder og flerfargede illustrasjoner trykkes med bakgrunn.

Kontakt oss gjennom skjemaet under for å være sikker på at du får den beste løsningen for deg eller send e-post direkte til oss her: SEND E-POST

Kontaktskjema: